Over Bouwbedrijf Ubbink

Iedereen verdient een woning waar hij of zij zich 100% thuis en comfortabel voelt. Bouwbedrijf Ubbink verwezenlijkt al uw woondromen, waar u ook in de regio woont. Van een badkamer in Renkum, tot een keuken in Zevenaar, van een aanbouw in Oosterbeek tot een dakkapel in Duiven, van een huis isoleren in Arnhem of Velp tot een complete verbouwing in Westervoort.

Bouwbedrijf Ubbink is dé BouwGarant aannemer voor de hele regio rondom de gemeenten Zevenaar, Rijnwaarden, Duiven, Westervoort, Arnhem, Oosterbeek en Renkum. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complete woningrenovaties, het realiseren van verbouwingen en al het reguliere onderhoud. Ook voor het verduurzamen van uw woning bent u bij Bouwbedrijf Ubbink aan het juiste adres. 

VACATURE: meewerkend voorman.
Voor meer informatie klik op Vacature meewerkend voorman 

LET OP: met in acht neming van alle maatregelen die de overheid en het RIVM aangeven werken wij zoveel mogelijk door.
Alleen medewerkers die geen klachten hebben zijn aan het werk.
Wij geven geen hand, houden afstand, wassen regelmatig onze handen, desinfecteren de werkplek en houden tijdens het uitvoerende werk voldoende afstand van elkaar.
Per situatie spreken we met onze klanten af wat wel of niet mogelijk is waarbij de veiligheid van zowel klant als medewerker voorop staat.